Innovatív ötletek fagylaltokhoz a Fabbri 1905 termékeivel

A Fabbri világszerte az olasz kézművesség tökéletességének szimbóluma. Termékeinkkel több mint 100 évre visszamenő tudást és magas hozzáadott értékű megoldásokat kínálunk a kézműves fagylalt- és desszertkészítőknek, valamint cukrászoknak.

A Fabbri lelke a minőség

Több, mint 100 év tapasztalata

Büszkén mondhatjuk, hogy az immáron 116 éves múlttal rendelkező cég túlélt már világháborúkat, válságokat és recessziókat, mégis minden viszontagságot átvészelve végig családi tulajdonban maradt. Ma pedig már a családi hagyományt folytatva az ötödik generáció is csatlakozott a vállalat vezetéséhez, hogy az öröklődő tudásra alapozva folyamatos újításokkal elégítsék ki a fogyasztók széles körét.

 

Fabbri Amarena

A Fabbri jelképe és minőségének hű emblémája nem más, mint a világszerte híres, legelső Fabbri Amarena. A ropogós meggy édes aromájú szirupban a vállalat emblematikus terméke lett. A legelső Amarenát még maga az alapító felesége, Rachele alkotta meg.

A Fabbri Amarena csakúgy, mint a cég többi terméke, széles fogyasztói igényt elégít ki. A legváltozatosabb íz variációkban, szinte bármilyen receptben használható.

A tradicionális olasz kultúra szimbóluma

A Fabbri legelső Amarenája nem is kerülhetett volna testhezállóbb edénybe, mint a tradicionális olasz kultúrát megidéző, kék-fehér mintázatú vázába. Az első Amarena váza készítésével a Fabbri alapítóatyja, Gennaro bízta meg a kerámiakészítéséről híres olasz kisváros, Faenza leghíresebb keramikusát. Ekkor született meg a Fabbri szimbólumává vált összetéveszthetetlen, egyedülálló, kék mintás Fabbri váza, mely Gennaro szívből jövő ajándéka volt felesége részére.

 

A fogyasztók igényeihez igazítva

A Fabbri a fogyasztók igényeihez igazodva folyamatos innovációkkal és minél változatosabb kézműves finomságokkal lepi meg a piacot. Ezt igazolja például, hogy széles választékban mutatunk be VEGAN OK hitelesítéssel ellátott termékeket, hogy ezzel is kielégítsük és megkönnyítsük a világszerte egyre növekvő számú vegán-tudatos fogyasztók választási lehetőségeit.

Szívünkön viseljük továbbá az ételintoleranciával és ételallergiával élő fogyasztóink egészségét is, így ma már több mint

630 gluténmentes és több mint 400 laktózmentes termékünkkel várjuk azokat, akik továbbra sem szeretnének lemondani a finom ízekről és a kiváló olasz minőségről.

Meggyőződésünk, hogy társadalmi felelősségvállalással közelebb hozhatjuk egymáshoz a különböző igényeket és kultúrákat. Termékpalettánkon éppen ezért 400 Kosher tanúsított különlegesség is megtalálható, melyek mindegyike megfelel a hagyományos zsidó élelmiszerek előkészítési folyamatainak. Emellett pedig 250 termékünk rendelkezik a muszlim tanúsítási intézmény által jóváhagyott Halal tanúsítvánnyal.

Számunkra minden termék megalkotásánál fő szempont az egészség és természetesség. Ennek jegyében, termékeink semmilyen formában nem tartalmaznak hidrogénezett növényi zsírokat és pálmaolajat sem.

Olasz minőség Magyarországon

A Fabbri fagylalt- és cukrász alapanyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója a König-Units Kft. Csakúgy, mint az alapítók, mi is kiemelt figyelmet fektetünk rá, hogy kollégáink magas szinten képviseljék a Fabbri vállalatot és termékeit.

Ajándékozza meg Ön is vendégeit a kiváló olasz ízvilágú Fabbri alapanyagokkal. Kollégáink minden fagylaltkészítőnek és cukrásznak optimális megoldást kínálnak kreativitásuk formába öntéséhez.

Szerző:

Megosztás:

Facebook