SIRHA BUDAPEST 2022.

A König-Units Kft. kiállítóként vett részt 2022. március 22-24. között a SIRHA Budapest Élelmiszeripari és HoReCa Szakkiállításon.

A vendéglátóiparban, cukrász- pék- és élelmiszeriparban dolgozó szakemberek számára a Sirha Budapest szakkiállítás évek óta kihagyhatatlan esemény. Lehetőségünk nyílt találkozni szakmai partnereinkkel, megismertettük újdonságainkat, új kapcsolatokat, új ügyfeleket szereztünk. Talán még soha ennyire nem volt szükség a tapasztalatcserére, egymás megerősítésére, a szakma ki volt éhezve a személyes kapcsolatok iránt.

Megújítottuk standunkat, hogy átfogó képet tudjunk adni a König-Units Kft. tevékenységéről. Hiszen széles spektrumon, a kis- és nagyker, sütőipar, cukrászat, és fagylalt vonal szakemberei számára kínáljuk termékeinket. Közel 100m2-es standunkon bemutattuk a legjelentősebb stratégiai beszállítóink termékeit, újdonságait, fagylalt újdonságainkat kínáltuk a látogatók részére. Számtalan megbeszélést folytattunk meglévő és jövőbeni partnereinkkel, akiknek ezúton is köszönjük látogatásukat.

Összességében előre mutatónak, a jövőépítés szempontjából meghatározónak értékeljük részvételünket a Sirha 2022. kiállításon.

Szerző:

Megosztás:

Facebook